Futbol
Especials 29/07/2012

La selecció espanyola de futbol, eliminada dels Jocs després de perdre amb Hondures (0-1)

L'hondureny Jerry Bengtson ha marcat l'únic gol del partit, mentre que Espanya ha enviat tres pilotes als pals i ha reclamat un penal clar sobre Rodrigo (88')

A.s.
Juan Mata

BarcelonaLa selecció espanyola de futbol ha quedat eliminada dels Jocs Olímpics. Ha perdut amb la dèbil selecció d'Hondures per 0-1, i amb zero punts en dues jornades –també van perdre amb el Japó (1-0)–, ja no tenen opció de classificar-se per als quarts de final, tot i que falta encara un partit contra el Marroc.

Espanya no ha començat bé el partit, i als 7 minuts Jerry Bengtson ha rematat de cap un córner i ha superat el porter De Gea. Els homes de Luis Milla s'han quedat grogui durant molts minuts, i quan han reaccionat, el seu joc és massa lent i previsible. Els nervis els tenallaven.

A la segona part Espanya ha reaccionat, tot i que tard, i sense sort. Ha enviat tres pilotes als pals, i al minut 88 ha reclamat un claríssim penal sobre Rodrigo que l'àrbitre veneçolà no ha xiulat, i els jugadors espanyols s'han descentrat del tot.