Cristiano Ronaldo, de dimoni a àngel en 90 minuts

L'atacant blanc és el protagonista absolut de les portades dels diaris portuguesos

Portugal arribava a l'Eurocopa en un grup assequible, un grup on, a priori, la seva estrella,  Cristiano Ronaldo, podia lluir-se. Aquest fet, però, va resultar una trampa i l'atacant portuguès va veure com totes les seves rematades en el primer i segon partit (fins a 21) acabaven sent infructuoses. En el tercer partit tot va canviar, Cristiano va ser protagonista en els tres gols (va marcar-ne dos i va repartir una assistència) que van donar l' empat als portuguesos contra Hongria i, de retruc, el pas a vuitens de final. Hores abans, el davanter del Reial Madrid ja havia estat protagonista, però en clau negativa, després de  llançar el micròfon d'un periodista a un llac.

La premsa portuguesa, que dies abans titulava els seus rotatius amb termes com "Hem fallat" o "Ferro roent", ha esclatat en alabances cap al seu atacant:

A BOLA: "El geni ha tornat"
Record: "Explota"
O JOGO: "Ronaldo contra el cosmos"

A la premsa espanyola també ha sigut portada del diari AS

"Cristiano, malvat i heroi"

A més, la premsa generalista del país li ha dedicat les portades amb titulars com ara "Cristiano torna als gols i condueix Portugal a vuitens", "Cor de Lió" o "CR7 obre portes".