EUROCOPA 2016

Islàndia toca el cel i jugarà els vuitens de final deixant fora de combat Àustria (2-1)

El rival dels islandesos serà Anglaterra als vuitens de final

Islàndia, celebrant el seu gol contra els austríacs

BarcelonaIslàndia serà als vuitens de final de l'Eurocopa, després de guanyar el seu primer partit a una fase final contra Àustria a l'Stade de France (2-1). Els austríacs, amb un sol punt, han quedat eliminats.

Després dels dos empats en els primers partits, Islàndia tenia clar que amb un empat tenia moltes opcions de classificar-se, però ha aconseguit aprofitar les errades dels rivals per colpejar primer amb un gol de Jon Dadi Boedvarsson als 18 minuts de joc. Dragovic, als 38 minuts, ha fallat un penal, quan Àustria buscava empatar.

A la segona part, ha arribat l'empat d'Àustria gràcies a Schoepf (60'), però amb aquest equip atacant sense defensar en els darrers minuts, Islàndia ha aconseguit marcar gràcies a Arnor Ingvi Traustason (90'). Islàndia acaba segona, per darrera dels hongaresos, i haurà de jugar contra Anglaterra. Curiosament, en cas d'empat, hauria acabat a la part més suau del quadre.