EUROCOPA

Pedro rectifica: "Si he decebut algú demano perdó, encara que crec que no n'hi havia per a tant"

Pedro ha demanat disculpes als seus companys però ell i Piqué creuen que s'han tergiversat les declaracions

Després de les declaracions de Pedro Rodríguez que han aixecat tant d'enrenou el davanter ha sortit en roda de premsa per donar explicacions. Ha sigut el mateix futbolista canari qui ha demanat sortir en vista de l'allau de crítiques que li ha caigut per les xarxes socials. Acompanyat de Gerard Piqué i Lucas Vázquez, el jugador del Chelsea s'ha disculpat amb els seus companys i els aficionats que s'hagin sentit molestos i ha explicat que no entén com s'han tergiversat les seves paraules: "S i he de demanar perdó i rectificar ho assumeixo . No entenc per què s'ha muntat tot això".

"He parlat amb Del Bosque. No estic penedit. Si em preguntes què serà de mi en la selecció dic el mateix, no sé el que passarà amb mi. Estic agraït de ser aquí", ha sentenciat l'extrem.

Pedro no s'ha desdit de les seves ganes de jugar, tot al contrari, si està on està és per l'ambició per jugar: " Tinc les meves expectatives i vull jugar , com tots . Si algú no tingués aquesta ambició no seria aquí. Sempre vull jugar, però lluitaré fort per , jugui o no , donar suport i ajudar el grup".

Mala maror entre els futbolistes a Twitter

Les paraules a Movistar+ no han agradat gens a altres futbolistes, que ho han fet notar per Twitter. Sobre aquestes recriminacions, el canari ha dit: " Qui tria la llista és Del Bosque. Jo estic molt agraït de ser  aquí . Entenc que hi hagi jugadors que no són  aquí que em recriminin . No he dit que no estigui còmode ni que me'n vulgui anar".

Piqué surt en defensa de Pedro

Gerard Piqué, que ha acompanyat el seu company, ha defensat Pedro i ha tret ferro a les seves paraules: " Ho veig normal, en un vestidor estem acostumats a això . Jugadors com Pedro el que volen és jugar". A més, ha afegit que la culpa d'aquesta polseguera que s'ha aixecat és dels periodistes: " A gafen les paraules perquè estan avorrits i les converteixen en l'hòstia, però no ho és. La selecció és una família, ho hem demostrat durant molt de temps i ha de continuar sent així".

Per al central del Barça aquestes declaracions no afectaran la selecció: " Estem fent  una bola que no existeix. S'ha tergiversat tot, fins Pedro ha hagut de parlar amb el míster. Del Bosque ja sap com n'és d' ambiciós,  Pedro , però l'ambient és el mateix, seguirem igual , fent les reunions i de bon rotllo. Pedro és dels més veterans i dels que porten millor ambient".