GIMNÀSTICA ARTÍSTICA
Especials 05/08/2012

El gimnasta xinès Zou Kai revalida el títol de campió olímpic en la modalitat de terra

En les altres dues finals d'aquest diumenge, l'or ha estat per a l'hongarès Krisztian Berki a la final de cavall amb arcs i per a la romanesa Sandra Izbasa a la final femenina de salt

Ara
1 min
El gimnasta xinès Zou Kai s'ha penjat l'or en la modalitat de terra

LondresEl xinès Zou Kai ha revalidat el títol de campió olímpic en la modalitat de terra en la final d'aquesta disciplina disputada avui diumenge al North Greenwich Arena de Londres. Zou ha aconseguit 15.933 punts, per davant dels 15.800 del japonès Kohei Uchimura i els 15.800 del rus Denis Ablyazin.

Pel que fa a la final de cavall amb arcs, l'or ha estat per a l'hongarès Krisztian Berki, que ha ratificat el seu domini en aquest aparell. Berki ha aconseguit 16.066 punts, els mateixos que el britànic Louis Smith, però l'ha superat per les regles de desempat que premien la nota d'execució. El bronze ha estat per al també britànic Max Whitlock, amb 15.600 punts.

En categoria femenina, aquest diumenge s'ha disputat la final de salt. La romanesa Sandra Izbasa ha aconseguit l'or amb una nota de 15.191 punts, per davant de la nord-americana McKayla Maroney, amb 15.083, i de la russa Maria Paseka, amb 15.050.

stats