TENIS
Especials 05/08/2012

Les germanes Williams aconsegueixen el seu tercer or en dobles, el segon consecutiu

Les nord-americanes es desfan de les txeques Andrea Hlavackova i Lucie Hradecka en una hora i 33 minuts per un doble 6-4

Efe
1 min
Serena i Venus Williams celebren l'or en els dobles femenins de Londres / PAUL GILHAM / GETTY IMAGES

LondresLes germanes nord-americanes Venus i Serena Williams han aconseguit la medalla d'or de dobles femení en els Jocs Olímpics de Londres després d'imposar-se a les txeques Andrea Hlavackova i Lucie Hradecka (6-4 i 6-4). Aquest és el segon or consecutiu després del que es van penjar a Pequín 2008 i el tercer de la seva carrera (també el van aconseguir a Sydney 2000).

Les Williams han imposat la seva força i s'han desfet de les txeques en una hora i 33 minuts. Hlavackova i Hradecka han intentat carregar el joc sobre Venus, que arriba als jocs en pitjor moment de forma que la seva germana Serena, però això no ha estat suficient i les germanes nord-americanes s'han tornat a coronar a la pista de l'All England Club, coberta a causa de la pluja.

Per a Serena, aquesta és la segona medalla d'or d'aquests jocs de Londres després de la que va aconseguir aquest dissabte en el torneig individual femení.

stats