Publicitat
Publicitat

ARA ENS EN SORTIM

"Vaig perdre més de 20 anys de la meva vida dins de l'armari"

Àngel Llorent és gai però durant més de dues dècades ho va viure d'amagat i fins i tot es va sotmetre a una teràpia de reorientació de la sexualitat. Per evitar més casos com el seu, avui coordina el Projecte Coratge de la Coordinadora de Lesbianes, Gais i Transsexuals de Catalunya

BUSQUEM GENT QUE SE'N SURT. EXPLICA'NS CASOS QUE CONEGUIS

o

FES-NOS ARRIBAR IDEES PER AFRONTAR CRISIS I ENTREBANCS

"Als 11 anys ja sabia que m'agradaven els nois. A l'escola vaig patir vexacions per això: insults, burles... És el que ara es coneix com a  bullying".

"Durant més d'una dècada em vaig sotmetre a teràpia de reconducció per  guarir l'homosexualitat perquè el missatge que rebia era que patia una malaltia i un desordre psicològic i m'havia de curar. Però allò no rutllava per molt que jo em volgués enganyar".

"M'estava negant a mi mateix i vivia constantment angoixat i estressat. Vivia un celibat autoimposat. I als 38 anys, va arribar un moment en què vaig dir prou.   Ja se m'havia gastat la vida. I vaig fer el pas de sortir de l'armari".

"Ara dedico les meves energies al Projecte Coratge, un observatori pel respecte a l'orientació afectivo-sexual a la Coordinadora de Lesbianes, Gais i Transsexuals de Catalunya, per evitar que altres persones hagin de passar per situacions semblants. Em trobo plenament realitzat i he après que l'important és estimar-se a un mateix com ets i no com els altres volen que siguis".

Pots llegir l'article complet a l' ARA PREMIUM.


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT