ARA ENS EN SORTIM
Especials 06/05/2012

"Vaig perdre més de 20 anys de la meva vida dins de l'armari"

Àngel Llorent és gai però durant més de dues dècades ho va viure d'amagat i fins i tot es va sotmetre a una teràpia de reorientació de la sexualitat. Per evitar més casos com el seu, avui coordina el Projecte Coratge de la Coordinadora de Lesbianes, Gais i Transsexuals de Catalunya

Lara Bonilla
1 min
Àngel Llorent coordina el Projecte Coratge de la CLGT

BarcelonaBUSQUEM GENT QUE SE'N SURT. EXPLICA'NS CASOS QUE CONEGUIS

o

FES-NOS ARRIBAR IDEES PER AFRONTAR CRISIS I ENTREBANCS

"Als 11 anys ja sabia que m'agradaven els nois. A l'escola vaig patir vexacions per això: insults, burles... És el que ara es coneix com a bullying".

"Durant més d'una dècada em vaig sotmetre a teràpia de reconducció per guarir l'homosexualitat perquè el missatge que rebia era que patia una malaltia i un desordre psicològic i m'havia de curar. Però allò no rutllava per molt que jo em volgués enganyar".

"M'estava negant a mi mateix i vivia constantment angoixat i estressat. Vivia un celibat autoimposat. I als 38 anys, va arribar un moment en què vaig dir prou. Ja se m'havia gastat la vida. I vaig fer el pas de sortir de l'armari".

"Ara dedico les meves energies al Projecte Coratge, un observatori pel respecte a l'orientació afectivo-sexual a la Coordinadora de Lesbianes, Gais i Transsexuals de Catalunya, per evitar que altres persones hagin de passar per situacions semblants. Em trobo plenament realitzat i he après que l'important és estimar-se a un mateix com ets i no com els altres volen que siguis".

Pots llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats