Especials 29/03/2012

Els 'iaioflautes' organitzen el seu propi piquet informatiu a Barcelona

El grup, molt sorollós, fins i tot més que els piquets sindicals, està recorrent diversos establiments del centre de la ciutat, principalment cafeteries i restaurants, que avui han decidit obrir les portes amb normalitat

Ara
1 min

BarcelonaUns trenta 'iaioflautes', nom amb el qual es coneix el grup de jubilats 'indignats', han organitzat aquest dijous el seu propi piquet informatiu. Estan recorrent diversos locals del centre de Barcelona i animen els treballadors a sumar-se a la vaga general.

Vestits amb petos fluorescents i amb pancartes, xiulets i botzines, els jubilats [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE

El grup, molt sorollós, fins i tot més que els piquets sindicals, està recorrent diversos establiments del centre de la ciutat, principalment cafeteries i restaurants, que avui han decidit obrir les portes amb normalitat.

En una de les seves parades, els 'iaioflautes' han irromput en una cafeteria pròxima a la plaça Catalunya, on han llançat desenes de fulls volants a terra i han preguntat per l'encarregat de l'establiment. En no aparèixer, els ancians 'indignats' han arremès contra els cambrers del local, als quals han acusat d'"esquirols" i de ser els responsables de la situació del país per anar a treballar.

"Però si us faran fora igualment, i a sobre sense indemnització!", ha etzibat un dels avis, mentre els altres cridaven consignes a favor de la vaga general.

Després de la protesta, els activistes han abandonat pacíficament el local.

"A sobre que els estem pagant les pensions...", ha deixat anar un jove cambrer del bar quan els 'iaioflautes' ja s'havien allunyat uns metres de l'establiment.

[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE