Especials 31/08/2012

Una empresa igualadina aplica el 60% de descompte a les pancartes independentistes per la Diada

El consumidor paga només el preu de cost del producte. El propietari del negoci no tem un possible boicot, sinó "tot el contrari"

Ara
1 min
Manifestació independentista amb presència de la CUP

Barcelona"Si la pancarta du un missatge independentista, apliquem el 60% de descompte". El propietari de l'empresa igualadina Tot Rètol, Joan Torrents, ha posat en marxa una campanya "una mica gamberra" de cara a la Diada amb un objectiu clar: que "la societat i els polítics s'adonin d'un missatge cada vegada més majoritari". Per això apliquen una gran rebaixa al preu dels missatges amb els quals l'empresa combregui per poder donar "un suport total" a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana.

El consumidor pagarà només el preu dels materials (la tinta i la tela), mentre que la mà d'obra anirà a càrrec de la pròpia empresa. Així, les entitats, associacions o persones individuals se'n beneficien, però l'empresa també es dóna a conèixer, tot i que Torrents puntualitza que als teixits no s'hi inclourà cap logotip del negoci.

L'oferta 'Pancartes × la independència' va començar aquest dimecres i ja ha rebut els primers encàrrecs. El propietari de l'empresa ha explicat a l'ARA que és la primera campanya de caire polític de l'empresa, perquè cada vegada té més clar "que la independència potser sí que és el camí que queda". Malgrat això, no tem un possible boicot per part d'aquells que no estiguin d'acord amb el missatge de Tot Rètol, perquè la majoria de clients són catalans i confia que el percentatge de gent molesta amb l'oferta serà molt petit. Torrents creu que, en el fons, "passarà tot al contrari" i la societat catalana valorarà positivament aquesta campanya.

L'empresa d'Igualada va néixer el 1986 i es dedica a la fabricació de rètols, cartells, elements de comunicació, pancartes i banderes.

stats