Especials 12/07/2012

Expulsen del parlament valencià a Mireia Mollà per dir-li "mentider" al conseller de Governació

La diputada de Compromís va fer aquesta apreciació fora de micròfon mentre Serafín Castellano explicava la gestió del govern valencià durant els incendis

Ara
1 min
Mireia Mollà en una imatfe d'arxiu

ValènciaLa compareixença del conseller de Governació, Serafín Castellano, per explicar la gestió del govern valencià durant els incendis de Cortes de Pallars i Andilla no ha estat exempta de polèmica. Tant és així que la diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha acabat el ple fora de l'hemicicle després d'haver estat expulsada pel president de la cambra, Juan Cotino.

La raó, segons el president del parlament valencià, és que la diputada ha desqualificat el conseller Castellano dient-li "mentider". La paraula, que sí ha estat pronunciada per Mollà fora de micròfon, ha estat la reacció de la diputada a les paraules del conseller en què assegurava que Compromís havia demanat la retirada de 3,5 milions d'euros destinats a la prevenció d'incendis.

Per solidaritat amb Mollà, tot el grup parlamentari ha abandonat l'hemicicle menys el seu portaveu adjunt, Juan Ponce, qui havia de ser l'encarregat d'interpel·lar al conseller. Tots els grups de l'oposició han criticat les pràctiques de la presidència de les Corts valencianes atès que no és la primera vegada que Juan Cotino expulsa algun membre dels seus grups parlamentaris en una sessió plenària.

stats