Com fer albergínies farcides de carn i vegetals? Recepta de la cuinera Carme Ruscalleda

La cuinera de Sant Pol de Mar revela com preparar a casa una recepta amb hortalisses de temporada

Com fer galetes de xocolata? Recepta del cuiner Jordi Artal, del restaurant Cinc Sentits, amb una estrella Michelin

El cuiner Jordi Artal revela com fer a casa unes postres amb xocolata

Com fer arròs de cloïsses, sípia i escamarlans? El cuiner Andreu Ruiz de L'Arrosseria de Cunit ens ho explica

El xef revela el pas a pas d'una recepta marinera

Xefs i pastissers d’alta cuina preparen plats “prêt-à-porter” al Mercat d’Autors d'Ametller Origen

El Mercat d’Autors està situat al número 57 del carrer Numància de Barcelona

Vols fer un guisat? Et donem els millors trucs

Els secrets per excel·lir són un bon sofregit, coure per ordre els ingredients i una única cassola

Com fer pells de patata fregides amb salsa? Recepta del restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin

El cuiner Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona, revela els trucs per fer-les

L’ARA ofereix quatre minireceptaris amb més de 200 idees de cuina

Cada llibre es podrà aconseguir per 7,50 euros tant al quiosc com online

Com fer pollastre farcit amb llimona? Recepta del restaurant La Cuina d'en Garriga

El cuiner Olivier Guilland explica com fer a casa un rostit amb llimona i herbes aromàtiques

Com fer una papillota de molls de roca amb verdures? Recepta del cuiner Valentí Mongay

El xef del restaurant La Salseta de Sitges explica com fer a casa aquesta recepta

Com fer cuixes de pollastre marinat amb espàrrecs? Recepta del cuiner Mateu Casañas, del restaurant Compartir

El xef explica com preparar a casa una recepta amb carn blanca

Com fer llucet amb salsa verda? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El xef Ferran Adrià revela com fer a casa una recepta amb peix blanc

Com fer espàrrecs blancs amb crema de formatge? Recepta del cuiner Joel Castañé, del restaurant La Boscana

El xef del restaurant La Boscana de Bellvís explica com es pot fer a casa un dels plats preferits de la seva carta

Com fer bacallà amb tomàquet i ceba? Recepta del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin

Les cuineres Fina Puigdevall i Martina Puigvert proposen cuinar a casa una recepta de muntanya

Com fer cuetes de rap amb salsa romesco? La recepta de la cuinera Ariadna Julian, del restaurant Monvínic

La xef revela com preparar a casa una recepta amb cues petites del peix blanc

Els 'influencers' gastronòmics es posen als fogons

A falta de restaurants per descobrir, els prescriptors de xarxes s'han convertit en cuiners temporals

Com fer sípia estofada amb patates i xocolata? Recepta del cuiner Oriol Castro, del restaurant Disfrutar

El cuiner Oriol Castro revela com fer a casa una recepta tradicional marinera

Com fer carquinyolis a casa? Recepta del forner Xavier Barriga

Xavier Barriga, dels forns de pa Turris, explica com cuinar un dolç del receptari tradicional

Com fer un pastís de llimona amb merenga? Recepta del pastisser Lluc Guix

El pastisser del restaurant Sa Llagosta de Fornells, a Menorca, revela com preparar-lo a casa

Avui toca arròs amb rap i escamarlans! Què em preparo per dinar i per sopar? (diumenge)

Us proposem receptes per preparar a casa tots els àpats del dia

Com fer sushi amb la família? La jove Íngrid Riera explica com fer-ne pas a pas

A Girona, l'adolescent Íngrid Riera cuina amb el seu pare, en Xavier, el plat oriental

Pa, els trucs definitius per fer-ne a casa

Transformar farina i aigua en una massa és la màgia que atrapa els panarres

Com fer sopa de farigola? Recepta del cuiner Salvador Brugués

El cuiner de Sant Hilari ens proposa cuinar a casa una recepta tradicional

Com fer canelons de rostit? La recepta del restaurant Brichs de Falset

El cuiner Josep Maria Pallejà, del Brichs de Falset, revela com prepara una recepta clàssica

Com fer mandonguilles veganes? Recepta de reaprofitament del restaurant Rasoterra

El restaurant vegetarià Rasoterra, de Barcelona, proposa preparar a casa mandonguilles de pa

Què faig amb la xocolata que m’ha sobrat de la mona de Pasqua?

Xocolaters i pastissers suggereixen receptes senzilles per reaprofitar-la

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >