L'ITworldEdu engega motors

El punt de trobada de professionals de l'educació i empreses TIC se celebrarà al febrer de 2015. S'obren les inscripcions pel Call for Papers de la 7a edició del congrés

La setena edició de l’ ITworldEdu, punt de trobada dels professionals de l’Educació i les empreses TIC, tindrà lloc els propers 25 i 26 de febrer de 2015 al World Trade Center de Barcelona.

L’ITworldEdu, promogut per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Mobile World Capital i el Clúster Edutech, és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.

En aquesta ocasió el congrés se centrarà en totes aquelles metodologies innovadores, pràctiques i tecnologies emergents que progressivament s'estan introduint en el sector educatiu.

Enguany es volen mostrar les experiències educatives més innovadores en les modalitats següents:

  • Aprenentatge actiu a través de la programació i la robòtica
  • Metodologies innovadores amb suport de les TIC

L'organització convida la comunitat educativa (professors, directius de centres educatius, responsables TIC/TAC), així com empreses de tecnologia educativa proveïdores o desenvolupadores de solucions a presentar-nos les seves millors pràctiques en aquests àmbits.

Així, ja es pot participar al Call for Papers fins el 15 de gener de 2015 mitjançant aquest enllaç.

El + vist

El + comentat