Microsites mSchools 24/08/2015

Handouts: de la llibreta a la tauleta

L'aplicació fa més pràctic entregar els deures. La implementació de la tecnologia a les aules augmenta any rere any

Ara
1 min
De la llibreta a la tauleta

BarcelonaLa implementació de la tecnologia a les aules augmenta any rere any. Els ordinadors portàtils i les pissarres electròniques estan substituint els fulls, els llapis i les pissarres de guix a l'aula, on ja s'han fet un forat els reproductors multimèdia, els llibres electrònics i les tauletes.

Tal com explica Anahí Álvarez en aquest article, publicat a la web del programa mSchools (de la Mobile World Capital), l'ús d'Internet s’implanta a les escoles per fer més fàcil la vida dels professors i els alumnes. Els docents utilitzen les eines que la xarxa ofereix per desenvolupar el temari, penjar les notes, posar els deures o escriure notificacions per als estudiants.

Al seu torn, els alumnes hi troben una manera més pràctica per fer aquestes tasques i comunicar-se amb els seus tutors. Així, utilitzar l'internet a classe, tant si és a través d’un ordinador com d'una tauleta, té molts avantatges: l'estalvi de temps, la immediatesa, la interactivitat i el control.

El poder de Handouts

Els infants estan completament acostumats a utilitzar aquest tipus de tecnologies i s'hi troben molt còmodes. Sens dubte, el suport electrònic és la llibreta del segle XXI.

En aquest context neix Handouts, amb el lema "Simple classroom workflow". Desenvolupada per Tipitap, aquesta app està pensada per substituir les fotocòpies i els fulls que es reparteix als alumnes.

D'aquesta manera els estudiants ja no han d’entregar els deures en un full, sinó que poden fer-ho de manera digital a través de l’aplicació. Passa el mateix amb el material de l'educador.

stats