Taekwondo
Especials 08/08/2012

La mallorquina Brigitte Yagüe completa una remuntada espectacular i disputarà la final olímpica de taekwondo -49 kg (23.15 h)

La taekwondista de Palma de Mallorca anava perdent 3-9 en el tercer assalt, però ha pogut capgirar el marcador per derrotar la tailandesa Chanatip Sonkham

N. Arroyo
1 min
Brigitte Yagüe durant la competició de taekwondo -49kg al pavelló ExCel

BarcelonaBrigitte Yagüe lluitarà per una medalla d'or en taekwondo -49 kg. La mallorquina ha començat el tercer i definitiu assalt amb sis punts de desavantatge però ha pogut fer una remuntada espectacular, amb una puntada de peu al cap i diversos atacs d'un punt consecutius, per eliminar la tailandesa Chanatip Sonkham per un resultat de 10-9.

La lluitadora de Palma, que s'entrena al CAR de Sant Cugat, s'enfrontarà a la final a la xinesa Wu Jingyu, a partir de les 23.15 h al pavelló ExCel. Wu ha apallissat totes les rivals que s'ha trobat pel camí: 19-7 la croata Lucija Zaninovic a semifinals, 14-0 la japonesa Erika Kasahara a quarts i 10-2 l'argentina Elizabeth Zamora.

Yagüe ha superat a quarts de final la mexicana Jannet Alegría (8-0) i a la ronda preliminar la panamenya Carolena Carstens Salceda (7-2).

stats