Especials 26/04/2012

La dreta mediàtica critica el pla de reinserció dels presos d'ETA i destaca que no han de "demanar perdó"

'El Mundo', 'Abc' i 'La Gaceta' lamenten els termes de la mesura. Es fan ressò de les crítiques de Mayor Oreja al govern espanyol

Ara
1 min
abc

BarcelonaLa dreta mediàtica espanyola es mostra crítica en les edicions digitals d'aquest dijous amb la decisió del govern espanyol d'emprendre un pla de reinserció de presos terroristes que contempla l'acostament. 'El Mundo' i 'Abc' obren les seves edicions 'online' amb titulars interpretatius que destaquen que "els presos d'ETA no hauran de demanar perdó a les víctimes".

El diari dirigit per Pedro J. Ramírez recorda, a més, que "no fa tant de temps" que els populars apostaven "per la duresa contra el terrorisme i l'enduriment del Codi Penal", mentre que ara, "després de la victòria electoral", el missatge és diferent.

L''Abc', per la seva banda, destaca en la seva portada un article d'opinió de Ramón Pérez-Maura en què assegura que la mesura li sembla "greu" i que implica "generar nous problemes".

'La Gaceta', per la seva banda, dóna veu al corrent crític dintre del PP amb la mesura i destaca les paraules de Mayor Oreja, en què assegura que el govern espanyol "es contradiu" amb la seva política amb ETA. El diari d'Intereconomía destaca també un article d'opinió de Josep Maria Francàs en què es pregunta "a què juga l'Estat?".

stats