Especials 11/06/2012

Els mercats valoren el rescat i Nadal lluita pel Roland Garros: el dia que ens espera

La prima de risc serà la protagonista de les primeres hores del dia després de la intervenció europea a la banca espanyola

Ara
1 min
La pluja s'interposa entre Nadal i Djokovic a la final de París

BarcelonaEl dia que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest dilluns serà notícia:

1. El veredicte dels mercats. Avui molt atents a la reacció dels mercats al rescat d'Espanya. Caldrà veure si la prima de risc baixa. Precisament, en les darreres jornades s'havia relaxat davant la possibilitat que es el rescat es produís.

2. Rubalcaba, a Berlín. El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, serà avui i demà a Berlín. El motiu?, una sèrie de reunions amb responsables de l'SPD, el partit socialdemòcrata alemany, entre els quals, Sigmar Gabriel, el seu líder. El viatge arriba només dos dies després que s'hagi aprovat un rescat europeu per a la banca espanyola. Rubalcaba també es trobarà amb el líder del grup parlamentari de l'SPD, Frank-Walter Steinmeier.

3. La lluita contra el canvi climàtic. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, avançarà aquest dilluns les novetats a l'entorn de les polítiques de canvi climàtic. També presentarà les accions del Govern a la Cimera Rio+20, que es farà a Rio de Janeiro entre el 20 i el 22 de juny.

4. La final del Roland Garros, nou intent. A les 13.00 h es reprendrà a París la final del Roland Garros entre Rafa Nadal i Novak Djokovic. El de Manacor vencia per 2 sets a 1 el serbi –que tenia un avantatge de 2-1 al quart parcial– quan la pluja va impedir que el partit continués.

5. Toldrà al Liceu.

stats