La plaça Espanya, col·lapsada

La L9 ha estat aturada durant uns minuts per una avaria, però ja funciona amb normalitat

La plaça Espanya està col·lapsada. Com que aquest dimarts no hi ha vaga de metro, més gent ha optat pel suburbà i l'enllaç amb ferrocarrils. L'allau de congressistes que es volen desplaçar fins al recinte del Mobile World Congress (MWC) ha fet que els ferrocarrils no poguessin assimilar més passatgers.

En alguns moments d'aquest matí, treballadors de l'estació de plaça Espanya han recomanat als usuaris utilitzar els autobusos per poder accedir al MWC més ràpidament. No obstant això, també s'estan registrant llargues cues per accedir als busos llançadora. Cal recordar que 09.00 a 11 h, de 19.30 a 21.30 i de 02.00 a 04.00 h hi ha  vaga d'autobusos de TMB, amb serveis mínims del 30%.

L9, espatllada durant 45 minuts

Per més inri, la L9 del metro ha estat avariada en plena hora punta. Actualment, però, el servei ja funciona amb normalitat. La línia ha estat aturada des d' Europa Fira fins a Zona Universitària per una incidència en un comboi. La incidència ha començat quan passaven tres minuts de les 08.00 h, i a les 08.23 h s'ha establert un servei parcial. Finalment, poc abans de les 09.00 h s'ha pogut retirar el comboi i restablir completament el servei.

Talls a la Gran Via

Una vintena de persones han tallat el trànsit a la Gran Via prop de la plaça Espanya per protestar contra la precarietat laboral. Els manifestants, de l'organització de joves d'esquerra independentista Arran, han tallat la via mostrant una pancarta amb el lema ' Prou precarietat. Volem sostre i treball'. Els joves han format una fila a la Gran Via i han tallat el trànsit durant uns minuts a l'altura dels carrers Sant Roc i Sant Germà.

El + vist

El + comentat