El Galaxy S7 serà resistent a l'aigua i mostrarà permanentment l'hora i les notificacions

Mark Zuckerberg apareix per sorpresa a la presentació de Samsung per parlar de realitat virtual

El nou Samsung Galaxy S7, presentat aquest diumenge a Barcelona, serà resistent a l'aigua i permetrà ampliar la memòria amb targetes microSD, dues característiques que ja tenia l'S5 però que Samsung no va incloure en l'S6. A més, la pantalla del nou model mostrarà permanentment l'hora i les notificacions sense necessitat d'activar-la.

Segons ha explicat Justin Denison, vicepresident de productes mòbils de Samsung, l'S7 també introdueix millores en la càmera, el processador i la bateria del telèfon. Denison ha assegurat que, amb aquest nou model, es podrà mirar una temporada sencera de 'Joc de trons' sense haver de carregar el telèfon.

Dongjin Koh, president de telefonia mòbil de Samsung, ha assegurat durant la presentació que som "al principi d'una nova era" en què els telèfons són  "el centre d'un univers il·limitat d'opcions". Koh ha anunciat que el servei de pagament amb el mòbil Samsung Pay arribarà aviat a l'estat espanyol, i ha presentat una càmera per gravar vídeos de 360 graus.

Zuckerberg, entusiasmat amb la realitat virtual

El fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, ha aparegut per sorpresa a la presentació de Samsung per parlar de realitat virtual. Zuckerberg ha explicat que, quan la seva filla faci els seus primers passos, ho vol gravar en un vídeo de 360 graus perquè els avis ho puguin veure com si fossin allà amb unes ulleres de realitat virtual. Samsung es va associar amb Oculus, propietat de Facebook, per crear les seves ulleres de realitat virtual.

El G5 permetrà afegir mòduls opcionals

El nou LG G5, que també s'ha presentat aquest diumenge a Barcelona, també tindrà la funció de mostrar sempre l'hora i les notificacions. El gran atractiu d'aquest nou model, però, és que es pot obrir per la part de sota per  afegir mòduls opcionals.

Una de les opcions, LG Cam Plus, afegeix al mòbil una zona més gruixuda que facilita fer fotografies agafant el mòbil amb una sola mà, i aprofita per dotar-lo d'una bateria extra. Un altre dels mòduls, LG Hi-Fi Plus, és un amplificador creat en col·laboració amb Bang & Olufsen.

El + vist

El + comentat