Mundial de Natació de Barcelona 2013
Especials 18/07/2013

La natació catalana es mulla per la independència

El col·lectiu reivindica la necessitat de l'estat propi perquè la natació catalana pugui tenir el reconeixement que es mereix

Ara
1 min

BarcelonaDavant de més 400 persones que han omplert la sala d'actes de l'INEFC s'ha presentat aquest dijous el Col·lectiu la Natació Catalana per la Independència. Aquesta associació, que té el suport de l'Assemblea Nacional Catalana i de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, ha reivindicat la necessitat de l'estat propi perquè la natació catalana pugui tenir el reconeixement que es mereix.

L'acte l'ha conduït Àlex Castells (TV3) i ha comptat amb la intervenció d'alguns dels adherits més destacats. Santi Esteva ha llegit el manifest del col·lectiu i també han estat presents a la taula Nani Guiu, Sergi Pedrerol, Toni Codina, Elisenda Pérez, Jaume Moliner, Montse Ferraro i Joan Masriera.

El col·lectiu participarà en l'espai que el Consell Català de l'Esport tindrà al 'village', on difondrà els seus objectius. A més, ha convocat una cadena humana per al 28 de juliol a les vuit del vespre al davant les piscines Bernat Picornell.

stats