El judoka nord-americà Nick Delpopolo, expulsat dels jocs per menjar-se una magdalena de marihuana

L'atleta dels Estats Units s'ha disculpat públicament, però ha explicat que desconeixia que el pastisset hagués sigut cuinat amb la substància prohibida

El judoka nord-americà Nick Delpopolo ha estat expulsat dels Jocs Olímpics de Londres després de donar positiu per marihuana i s'ha disculpat davant l'organització, els aficionats i els seus companys atletes per menjar-se una magdalena que havia estat cuinada amb aquesta substància sense ser-ne ell conscient . Delpopolo , de 23 anys , havia acabat setè en la categoria de menys de 73 quilos i ha acceptat la seva expulsió .

"El meu positiu ha estat causat pel meu consum inadvertit d'un menjar que no sabia que havia estat cuinat amb marihuana " , ha declarat Delpopolo , que entrena a Nova York . El judoka nord-americà ha declarat en un comunicat que es "disculpa" davant el Comitè Olímpic Nord-americà , els seus companys d'equip i els seus fans: " Estic avergonyit per aquest error . Espero representar el meu país en el futur i tornar a dedicar-me a ser el millor atleta de judo que pugui" , ha explicat Delpopolo.

El + vist

El + comentat