CINEMA
Especials 27/02/2012

Els lectors de l'ARA la claven: 7 de 9 encerts a la porra dels Oscars

El pronòstic dels lectors ha endevinat els gustos dels membres de l'acadèmia i l'ha encertat en les principals categories. Només ha fallat en l'actor i el film d'animació

Ara
1 min
La porra dels Oscars

BarcelonaEls lectors de l'ARA han demostrat ser uns bons cinèfils o, com a mínim, saber preveure molt bé els gustos de l'acadèmia dels Oscars. De les 9 categories que entraven a la porra dels Oscars de l'Ara.cat, els lectors n'han encertat 7.

Una eina de l'Ara.cat ha permès veure aquests dies el pronòstic dels lectors: els més votats a cada categoria en la porra. I comparant el pronòstic amb els guanyadors, els resultats són espectaculars. Els lectors de l'ARA han encertat la pel·lícula guanyadora, el director, la millor pel·lícula de parla no anglesa, l'actriu, l'actor secundari, l'actriu secundària i la millor cançó. Només dues errades: el millor actor i la pel·lícula d'animació. Els lectors apostaven per George Clooney com a millor actor, quan finalment ha guanyat Jean Dujardin, de 'The artist'. Per al film d'animació, els lectors apostaven per 'Chico & Rita', de Trueba i Mariscal. L'Oscar se l'ha endut 'Rango'.

LLEGEIX LA CRÒNICA DE LA GALA

CONSULTA LA LLISTA COMPLETA DELS GUANYADORS

stats