'PAPERS DE PANAMÀ'

Panamà col·laborarà amb la justícia espanyola en la investigació de les societats opaques al país

L'ambaixadora a Madrid assegura que el país centreamericà és "el més interessat" en què s'aclareixi el cas dels 'papers de Panamà' i ha deixat clar que la seva col·laboració serà "vigorosa i absoluta"

El govern panameny col·laborarà amb la justícia i l'Agència Tributària espanyola en la investigació de les societats opaques amb titulars espanyols obertes al país centreamericà, segons ha assegurat aquest dimarts l'ambaixadora a Madrid Mercedes de la Guardia de Corró.

En un esmorzar informatiu de l'Executive Fòrum, l'ambaixadora ha afirmat que el seu país és " el més interessat" en què el cas s'aclareixi i ha deixat clar que la seva col·laboració serà "vigorosa i absoluta".

Els anomenats 'papers de Panamà', revelats per periodistes de diversos països, al·ludeixen a l'existència de milers de comptes opacs pertanyents a persones de tot el món oberts a Panamà, amb avantatges fiscals i gestionats pel despatx Mossack Fonseca.

De la Guardia ha assegurat que  l'Agència Tributària pot demanar informació a les autoritats panamenyes d'acord amb els tractats bilaterals signats amb Espanya, sempre en el marc de procediments judicials.

Més continguts de