Portada a portada 08/06/2012

"Reduir a la meitat els diputats autonòmics estalviaria més de 50 milions", a la portada de 'La Razón'

La proposta de 'La Razón' per "quadrar els comptes" inclou reduir els parlamentaris "regionals". Assegura que "Catalunya, amb més de set milions, és la comunitat que més gasta en salaris". Segons l''Abc', la mesura estalviaria 170 milions

Ara
1 min

BarcelonaLa Razón: "Quadrar els comptes". Segons el diari, "reduir a la meitat els diputats autonòmics estalviaria només en sous i dietes més de 50 milions", i destaca que "Catalunya, amb més de set milions, és la comunitat que més gasta en salaris".

Abc: "Retallar a la meitat els diputats autonòmics estalviaria 170 milions". El diari obre edició amb l'Eurcopa: "Tenim sort de ser espanyols", una declaració del davanter de la selecció espanyola Fernando Torres en una entrevista al rotatiu.

El País: "Dues caixes nacionalitzades obren un altre esvoranc de 9.000 milions", en referència a CatalunyaCaixa i Novagalicia.

El Mundo: "L'Audiència veu 'aparença de delicte' en els testimonis de l'11-M" i "Esquenada de Rajoy a De Guindos en elegir Linde com a governador" del Banc d'Espanya.

El Periódico: "Merkel dóna el sí a Europa" i "Síria, la vergonya".

La Vanguardia: "Rajoy talla el ball de xifres sobre el rescat de la banca".

El Punt Avui: "Ball de xifres".

L'ARA: "40.000 milions per a la banca".

stats