Portada a portada 05/06/2012

'El govern espanyol es planteja donar a Bankia menys diners dels que ha sol·licitat', a la portada de l''Abc'

El rotatiu assenyala que l'executiu de Rajoy no vol concedir la quantitat que demana l'entitat rescatada. 'El País' revela que el CGPJ va pagar a Dívar estades de quatre dies per a actes d'unes hores

Ara
1 min
Abc

Barcelona'Abc': "El rei, en defensa d'Espanya: 'Les reformes no trigaran a donar fruits'' i "El govern espanyol es planteja donar a Bankia menys diners dels que ha sol·licitat".

'La Vanguardia': "Ofensiva perquè Merkel reformi el fons de rescat". "Putin rebutja les pressions de la UE perquè permeti sancions a Síria"

'El Periódico': "Brussel·les dóna aire a la banca espanyola" i "La imminent temporada turística fa baixar molt poc l'atur".

'El Punt Avui': "Calma tensa". "Brussel·les s'obre a rescatar la banca, però en el futur, i a canvi de les cessió de sobirania", afegeix el subtítol. "El govern planta Rangel". "La Generalitat exigeix que Foment concreti la inversió de 4.000 milions a la xarxa", afegeix.

'El Mundo': "La UE a favor del rescat de bancs que salvaria Espanya". "Bankia estudia si ha de pagar 1,2 milions a Rato perquè no fitxi per la competència".

'La Razón': "La UE dóna suport al 'Pla Rajoy'" i "La burla de 'Pakito' [en una conversa a la presó]: 'Ens dissolem i muntem ETA l'endemà'".

'El País': "El Consell va pagar a Dívar estades de quatre dies per a actes d'unes hores". "El PP pren el control de RTVE amb un tecnòcrata a la presidència". "Hisenda facilita el frau amb l'amnistia fiscal al diner en efectiu".

stats