Premsa de Barcelona i Madrid
Portada a portada 10/09/2012

"El 77% dels espanyols rebutja que Catalunya s'independitzi", a la portada de 'La Razón'

Els ajustos de François Hollande centren l'atenció de les portades d'aquest dilluns

Ara
1 min
Portada La Razón 10 setembre 2012 (2ona versió)

BarcelonaLa Razón: "El 77% dels espanyols rebutja que Catalunya s'independitzi". Una enquesta elaborada per NC Report assegura que el 77,3% dels espanyols està en contra de "la pretesa autodeterminació que ambicionen els nacionalistes". Un 56,3% creu que Mas malgasta fons públics per promocionar l'independentisme. Un 39% creu que la Generalitat fa servir l'independentisme per amagar la seva gestió. Un 63,7% creu que creu que Catalunya hauria de tancar les seves "ambaixades" [delegacions del Govern a l'exterior]. Un 86% creu que el govern espanyol hauria de controlar els comptes de la Generalitat si obté els 5.000 milions que demana al fons de liquiditat autonòmic. Un 42% no ho sap o no contesta quan els pregunten si donen suport al pacte fiscal proposat pel Govern. NC Report ha fet 300 enquestes per telèfon a ciutadans de tot l'Estat.

El Mundo: "Ryanair provoca 1.201 incidents de seguretat en només sis mesos": incompleix sistemàticament les normes sobre combustible, segons foment, i acumula multes de 2,3 milions des del 2007

El País: "Hollande anuncia més impostos per a un ajust de 33.000 milions" i "Urdangarin i la infanta Cristina van cobrar un milió de Nóos"

Abc: "Retallada sense precedents a França"

El Periódico: "Barcelona arrasa com a destí internacional"

La Vanguardia: "Hollande també es veu obligat a accelerar els ajustos"

El Punt Avui: "Diada, manual d'ús"

L'ARA: "SOS de Navarro al PSOE per salvar el federalisme"

stats