"Aval al referèndum", la nova enquesta de l'ARA a la portada d'aquest diumenge

Les dades de l'enquesta confirmen el suport majoritari dels ciutadans al referèndum, tot i la repressió de l'Estat. El 'sí' supera el 'no' de 6 punts

El diari ARA publica aquest diumenge la tercera onada de l'enquesta que vol copsar l'opinió dels ciutadans sobre el procés independentista i el referèndum. En aquesta ocasió s'ha demanat als enquestats com es posicionin davant d'una consulta perseguida judicialment i policialment per l'Estat. Les dades de l'enquesta confirmen el suport majoritari dels ciutadans al referèndum, tot i la repressió de l'Estat. El 'sí' supera el 'no' de 6 punts. "Aval al referèndum" és el títol de la portada, on també es destaca l'acte de suport als alcaldes celebrat aquest dissabte al Palau de la Generalitat: "Investigats i compromesos".

La portada destaca algunes de les dades més rellevants de l'enquesta, com ara el fet que, tot i la repressió de l'Estat, la participació en el referèndum es manté alta, en un 60%. El 'sí' a la independència creix, i ja supera el 'no' de 6 punts (44,1% contra 38,1%). Pel que fa als alcaldes, un 58,9% de la població es mostra partidària que col·laborin en el referèndum. Finalment, i pel que fa als líders, els catalans valoren sis vegades millor Puigdemont que Rajoy.

Podreu consultar tots els resultats de l'enquesta a l'ARA de diumenge, i aquesta mateixa nit en l'edició digital.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT