Portada a portada 09/02/2013

“Els veritables comptes del PP”, a la portada de 'La Razón'

El rotatiu dirigit per Francisco Marhuenda dóna per bones les xifres del 2008 al 2011 que han fet públiques per al partit de Rajoy i les contraposa a les "fotocòpies sense cap valor" publicades per 'El País'

Ara
1 min
portada razon 09/02/2013

BarcelonaLa Razón: "Trías torna a posar sota sospita la instrucció de la Gürtel" i "Els veritables comptes del PP": el rotatiu dirigit per Francisco Marhuenda dóna per bones les xifres fetes públiques ahir pel partit de Mariano Rajoy, referides al període del 2008 al 2011 i les contraposa amb la comptabilitat secreta de Bárcenas, a la qual resta tot el valor, encara que es refereixin a períodes de temps diferents. A les pàgines interiors, contraposen "els veritables comptes del PP" amb les "fotocòpies sense cap valor" publicades per 'El País'.

El Mundo: "Un 84% vol que Ana Mato dimiteixi, però Rajoy li dóna suport". El diari dirigit per Pedro J. Ramírez dedica un sondeig a la ministra de Sanitat, sota sospita pels cobraments del cas Gürtel que hauria rebut juntament amb el seu marit −o exmarit−, Jesús Sepúlveda.

La Vanguardia:La Vanguardia "Espanya resisteix i es manté com a beneficiari net de la UE"

El PuntAvui: "Setge d'estat"

El País: "Els nous pressupostos de la UE imposen una dècada d'austeritat"

El Periódico: "El govern recorrerà la declaració sobiranista"

ABC: "Llum verda a la creació de 150.000 llocs de feina a Espanya"

ARA: "Guanyen els rics"

stats