Copa del Rei ACB 2013
Especials 07/02/2013

El Reial Madrid i el Barça Regal aixequen el teló de la Copa del Rei

Els dos últims campions del torneig s'enfronten aquest dijous (19 hores, La 1) a Vitòria

àlex Gozalbo
1 min
Brad Oleson

Vitòria (enviat especial)Gairebé un any després que el Reial Madrid esborrés el Barça Regal de la final de la Copa del Rei, els dos equips es veuen les cares aquest dijous (19 hores, La 1) als quarts de final de la competició, que aquest any es disputa a Vitòria.

El gran dubte de Xavi Pascual és saber fins a quin punt Joan Carles Navarro podrà col·laborar amb l'equip blaugrana. "Tenir o no tenir un jugador com ell et fa diferent", reconeix el tècnic. "Fa uns dies no ho veia clar, però ara em trobo millor i sóc més optimista", afegeix el capità, que té clar que jugarà, però no sap en quin estat ho farà.

El Barça Regal ha guanyat un total de nou edicions de la Copa del Rei amb el format actual, però cap a Vitòria. Per intentar-ho el conjunt català s'ha reforçat amb Brad Oleson i Ante Tomic, dos jugadors que l'any passat van competir contra l'equip blaugrana a la competició del KO.

"El Madrid té molts jugadors de característiques especials, tenen els dos homes més ràpids amb pilota d'Europa i els dos més ràpids sense pilota a parar i tirar. La clau és controlar el rebot defensiu, com hem fet fins ara, i minimitzar les pèrdues de pilota, des d'on ells castiguen amb transicions molt ràpides", resumeix Xavi Pascual, que no podrà comptar amb Joe Ingles i haurà de descartar un segon jugador.

L'altre partit del dia a Vitòria és el que enfrontarà aquest dijous (21.30 hores, Esport3) el Caja Laboral, amfitrió del torneig, amb el CAI Saragossa.

stats