DAKAR 2013
Especials 13/01/2013

Els resultats de la vuitena etapa del Dakar estan en l'aire per els efectes de les pluges

Els comissaris de la cursa estan reunits des de fa unes hores per decidir si es neutralitza la vuitena etapa i es deixa només en 86 quilòmetres

Efe
1 min

San Miguel de TucumánEls comissaris de cursa del Dakar es troben reunits des de fa unes hores per decidir si es neutralitza la vuitena etapa i es deixa en 86 quilòmetres, a causa dels efectes de les fortes pluges que han afectat la part final del traçat.

Només nou automòbils han aconseguit finalitzar els 183 quilòmetres que tenia inicialment l'etapa, entre Salta i San Miguel de Tucumán.

Els comissaris estan deliberant si fixen el final de l'etapa al punt de control número dos del recorregut, on han arribat tots els pilots, amb la qual cosa els vehicles haurien recorregut 86 quilòmetres.

Les fortes pluges caigudes durant les últimes hores han provocat la crescuda d'alguns rius, que han estat impossibles de creuar per a la majoria dels pilots.

Els resultats de l'etapa de motos tampoc són definitius, tot i que és probable que no pateixin modificacions importants, ja que 124 pilots han aconseguit completar tot el traçat i només prop d'una vintena van tenir problemes relacionats amb el clima.

stats