NBA

Locaut a la NBA: la temporada comença tard i s'escurça

Per primera vegada des de la temporada 1998-99, la NBA no va començar quan estava previst com a conseqüència d'un tancament patronal

Per primera vegada des de la temporada 1998-99, la NBA no va començar quan estava previst com a conseqüència d'un tancament patronal. Els propietaris i els jugadors no es van posar d'acord en les negociacions per decidir el nou conveni laboral i la competició es va endarrerir fins al 25 de desembre, fet que va escurçar la campanya de 82 a 66 partits.

La situació no es va desbloquejar fins a finals del mes de novembre, quan propietaris i jugadors van arribar a un principi d'acord després de 149 dies de reunions constants.

El nou conveni laboral, que estarà en vigor entre sis i deu anys, va ser redactat i després es va sotmetre a votació. Les franquícies van començar la pretemporada (els training camps) el divendres 9 de desembre.

La finalització del tancament patronal de la NBA va afectar set jugadors de la Lliga Endesa: Christian Eyenga (Fiatc Joventut); Rudy Fernández i Serge Ibaka (Reial Madrid); Kyle Singler (Lucentum Alacant); Kevin Seraphin i Goran Dragic (Caja Laboral) i Tiago Splitter (València Basket). Tots van haver d'abandonar la competició i marxar als Estats Units.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT