Especials 17/09/2011

Sud-àfrica recupera el seu millor rugbi i passa per sobre de Fiji (49-3)

Després d'oferir molts dubtes en el seu debut, els campions del món, Sud-àfrica, han aconseguit un triomf amb un punt de bonus ofensiu davant d'un Fiji valent com sempre

Ferran Vital
1 min
Els jugadors de Fiji fent la haka "cibi" davant de Sud-àfrica

BarcelonaSud-àfrica ha derrotat el sorprenent Fiji per 49 a 3. En aquest cas no ha estat fins a la segona meitat quan els Springboks s’han escapat al marcador, fruit d’una bona tasca defensiva de Fiji (de fet, al minut 25 de partit els dos equips empataven a tres). Ha estat la poderosa davantera sud-africana (la mateixa que no va acabar de rutllar contra Gal·les), la que ha marcat la diferència entre africans i polinesis. Destaquem els assajos de Mtawarira i Steenkamp, ja que és el primer cop que un davanter negre fa un assaig pels Springboks en la història dels mundials, i avui ho han fet per partida doble.

Després de no brillar gaire davant de Gal·les, Sud-àfrica recupera les sensacions que l'han de portar a ser protagonista del Mundial. Els springboks ja han guanyat els dos rivals més durs del seu grup i tenen per fet ser primers, però la derrota d'Austràlia amb Irlanda a l'altre grup els pot emparellar amb els wallabies als quarts de final.

stats