Especials 26/08/2013

Sánchez-Camacho assistirà a la concentració convocada l'11-S contra la Via Catalana a la Sagrada Família

La presidenta del PP de Catalunya diu que anirà a "qualsevol" convocatòria del Moviment 12-O "com a representant de la llibertat i la no-exclusió". Interior preveu fer "alguns canvis" perquè no coincideixi la manifestació amb la cadena humana

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho assistirà "a qualsevol" convocatòria que faci el Moviment 12-O "com a representant de la llibertat i la no-exclusió". Sánchez-Camacho ho ha dit en declaracions a RAC1 en ser preguntada si assistiria a la manifestació convocada l'Onze de Setembre a la Sagrada Família pel 12-O Moviment Cívic. L'entitat ha convocat la concentració a la plaça de la Sagrada Família per mostrar el rebuig al "projecte independentista".

La convocatòria pretén encerclar el temple per "trencar la cadena independentista". "Ja que cap cadena pot empresonar la nostra llibertat", diu el moviment a la seva pàgina web. L'acte s'ha convocat a les 17.05 hores, que és quan es fa la cadena humana convocada per l'Assemblea Nacional Catalana, que recorrerà el país de nord a sud i que també ha de passar per la Sagrada Família.

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va augurar fa uns dies que, a l'espera de rebre tot els informes de Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, caldrà fer alguns canvis perquè no coincideixen els participants en la Via Catalana amb els de la convocatòria del Moviment 12-O. "És probable que mantinguem una certa distància, també distància horària, perquè tothom pugui expressar-se", va dir. Amb tot, Espadaler va assegurar que no és partidari de prohibir la concentració.

stats