Publicitat
Publicitat

Ensenyament xifra en un 20,5% el seguiment de la vaga general als centres públics, mentre que els sindicats el situen en un 70%

Segons els sindicats, totes les universitats públiques han aturat completament l'activitat

La Federació d'Ensenyament de CCOO de Catalunya ha avançat aquest matí que el seguiment de la vaga al sector de l'ensenyament està sent del 70% dels professionals i el 90% dels centres. Són dades de primera hora, recollides en un miler d'escoles d'arreu del país.

No obstant, el departament d'Ensenyament xifra en un 20,55% el seguiment de la vaga entre el professorat dels centres d'ensenyament públic. És a dir, 17.489 del total de 85.108 professors. Tots els centres han obert per complir serveis mínims i només s'han cancel·lat algunes rutes de transport escolar, amb afectacions que van del 2% a Lleida fins el 53% del Maresme i el Vallès Oriental. Pel què fa a l'escola concertada, Ensenyament ha comunicat que han obert el 93% dels centres. Un total de 10.371 alumes s'han quedat sense transport.

Per contra, els sindicats eleven fins al 70-75% el seguiment de la vaga a les escoles i instituts catalans. A més, indiquen que a totes les universitats públiques s'ha aturat completament l'activitat.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT