Waterpolo
Especials 30/07/2013

La selecció espanyola torna a topar amb Itàlia i queda eliminada als quarts de final (3-4)

Els homes de Rafa Aguilar han lluitat fins l'últim minut però han acabat perdent en ser incapaços de marcar cap gol en els dos últims quarts

BarcelonaLa selecció espanyola masculina de waterpolo no ha pogut derrotar Itàlia i ha quedat eliminada del Mundial de Natació de Barcelona als quarts de final (3-4). L'equip que entrena Rafa Aguilar, format principalment per jugadors catalans, no s'ha pogut prendre la revenja dels Jocs de Barcelona 92, quan els italians van superar Espanya a la gran final.

Ha estat un partit molt dur, sobretot en defensa, i fins i tot el navarrès Alberto Munarriz ha hagut de ser atès d'un trau a la cella abans del descans.

Els dos primers quarts han estat molt igualats i tots dos han acabat amb empat. El primer, dos a dos, amb els gols locals de Felipe Perrone i Albert Espanyol. I el segon ha acabat amb empat a tres, amb la diana de Guillermo Molina. Tanmateix, al tercer quart s'ha avançat el conjunt italià i els homes de Rafa Aguilar ja no han estat capaços de marcar el gol de l'empat, tot i tenir cinc atacs al final del partit amb superioritat.

Itàlia jugarà les semifinals contra Montenegro, que s'ha desfet sorprenentment de Sèrbia als quarts de final. Mentre que el combinat espanyol només podrà lluitar pel cinquè lloc del Mundial.