Handbol masculí
Especials 05/08/2012

La selecció espanyola d'handbol supera Hongria i es classifica pels quarts de final (22-33)

Els homes de Valero Rivera han donat una lliçó en defensa i han anul·lat el conjunt que lidera l'exblaugrana Laszlo Nagy

El blaugrana Viran Morros disputa una pilota amb l'hongarès Szabolcs

LondresLa selecció espanyola d'handbol ha certificat la presència als quarts de final després d'imposar-se per 22-33 a Hongria, en una enfrontament en què la defensa dels de Valero Rivera han anul·lat completament el rival, sobretot a la segona meitat.

El partit, però, no ha estat fàcil pel combinat estatal. Liderats per l'exblaugrana Laszlo Nagy, el conjunt hongarès ha tingut un inici elèctric. Però l'equip espanyol no s'ha posat nerviós i ha aconseguit foradar la porteria rival en la majoria dels atacs.

A mesura que han passat als minuts els homes de Valero Rivera s'han anat fent forts en defensa, i amb 12 a 12 a l'electrònic, quan faltaven vuit minuts, han aconseguit tancar la porteria a pany i forrellat. L'efectivitat en atac continuava sent alta, i amb la millora al darrera, mica en mica s'han eixamplat distàncies.

A l'inici de la segona meitat la diferència ja era de cinc gols (17-22), i amb un treball constant de tots els jugadors, s'ha arribat al 22-33 definitiu. Amb aquest resultat –combinat amb la derrota de Dinamarca a mans de Croàcia–, l'equip estatal arriba a l'última jornada amb possibilitats d'acabar primera de grup.