Hoquei Herba
Especials 11/08/2012

La selecció d'hoquei herba d'Alemanya guanya l'or davant Holanda (2-1)

L'alemany Jan Philipp Rabente, amb dos gols, ha sigut el protagonista de la final olímpica. Van der Weerden ha estat l'autor del gol holandès

L'alemany Rabente, autor de dos gols en la final olímpica contra Holanda

BarcelonaDos gols psicològics del jove de 25 anys Jan Philipp Rabente han donat la medalla d'or a Alemanya en la final olímpica d'hoquei herba contra Holanda (2-1) i permeten que l'equip de Jochen Heimpel revalidi el títol olímpic que ja van aconseguir a Pequín 2008. Rabente ha fet l'1-0 a dos minuts d'arribar al descans i ha trencat l'empat a un a cinc minuts del final.

L'equip holandès havia aconseguit retallar diferències a través de Van der Weerden al minut 53, després d'una jugada de penal córner del combinat que entrena Jan Verboom. Holanda, com també li va passar a Atenes 2004, ha tornat a caure a la final i s'haurà de conformar amb la medalla de plata.

El bronze ha sigut per a Austràlia, que ha derrotat la selecció amfitriona, Gran Bretanya, per 3-1.