Especials 29/03/2012

El trànsit a Barcelona es redueix un 12% i fins a un 50% a la Diagonal

La xifra ha estat més elevada als principals accessos a la ciutat. Durant les primeres hores del dia hi ha hagut talls esporàdics de trànsit en diferents punts

Acn
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona calcula que entre les 6 i les 10 del matí d'aquest dijous hi ha hagut una reducció de la mobilitat general a la ciutat d'un 12% de mitjana. En indrets com l'Avinguda Diagonal, el percentatge ha pujat fins al 51%.

Pel que fa als accessos a la ciutat, a la Meridiana es calcula que el trànsit ha baixat un 16%, a l'accés per Gran Via Sud (a l'alçada de la Plaça Cerdà) un 12% i un 25% per l'accés per Gran Via Nord (Plaça de les Glòries).

A dins la ciutat, les reduccions han estat del 9% a la Gran Via i del 16% al carrer Aragó. Pel que fa a les Rondes, a la B-10 (Ronda Litoral) hi ha hagut una reducció del 21% del trànsit que es registra en un dia habitual. A la B-20 (Ronda de Dalt) la disminució ha estat del 32%.

Durant les primeres hores del dia també hi ha hagut talls esporàdics del trànsit a diferents punts de la B-10 (Ronda Litoral), la B-20 (Ronda de Dalt), l'Avinguda Diagonal a la Zona Universitària i a la Plaça de les Glòries, la Gran Via de les Corts Catalanes, l'Avinguda Paral·lel, la Plaça Espanya, la Via Laietana, el Túnel de la Rovira i l'Avinguda Meridiana. Els talls han provocat afectacions importants de trànsit.

stats