Especials 22/05/2012

Vaga a l'ensenyament, Duran amb el PSC i nova samarreta del Barça: el dia que ens espera

El dia arrenca aquest dimarts amb la primera protesta que ha d'afrontar Irene Rigau: és una de les sis previsions del dia

Ara
1 min
Les mobilitzacions sindicals s'han succeït des que es van iniciar les retallades. Ara ve la vaga.

Barcelona1. Vaga de mestres, professors i estudiants. La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, afronta avui la seva primera vaga, que implica des de les llars d'infants fins a la universitat passant per l'escola primària i secundària. Es considera una vaga "històrica" perquè és el primer cop que es convoca tots els treballadors de l'ensenyament, tant públic com privat i perquè té el suport de tota la comunitat educativa i no només dels sindicats.

2. Reunió UDC-PSC pel pacte fiscal. Josep Antoni Duran i Lleida es reuneix aquest dimarts com a líder d'UDC, al marge de CDC, amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, amb l'objectiu d'arrossegar els socialistes perquè s'adhereixin a la proposta de pacte fiscal d'Artur Mas.

3. Examen de la OCDE.

4. Brad Pitt a Canes. L'actor serà la gran atracció d'avui al Festival de Canes. L'actor hi presentarà 'Killim them softly' d'Andrew Dominik. Pitt torna a les pel·lícules de múscul: interpreta un investigador que intenta resoldre una sèrie de robatoris produïts en casinos protegits per la màfia.

5. Una altra samarreta del Bará polèmica (probablement). El Barça presenta avui, a les 12 del migdia, la nova samarreta per a la pròxima temporada, al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA). La nova samarreta, de Nike, només se sap per ara el que s'ha vist en alguns prototips aproximats que s'han fet córrer per les xarxes socials.

6. Buscant la nova economia, un pla digital català. El Govern presentarà avui el pla digital, una nova estratègia que vol posicionar Catalunya entre les deu regions europees líders en noves tecnologies i societat de la informació amb l'horitzó del 2020. Es tiraran endavant més de cent projectes per generar ocupació en aquest sectors.

stats