Hípica
Especials 31/07/2012

Zara Phillips, néta de la reina Elisabet II, medalla de plata en hípica per equips

És el primer membre de la reialesa britànica en pujar al podi en uns Jocs Olímpics, i ha comptat amb el suport del príncep Guillem a la grada

Efe
1 min
Zara Phillips, néta de la reina d'Anglaterra, medalla de plata en hípica

LondresZara Phillips, néta de la reina Elisabet II, s'ha convertit en el primer membre de la família reial britànica a guanyar una medalla olímpica en quedar en segon lloc en la competició per equips del concurs complet d'hípica.

L'equip britànic-format per Phillips, Tina Cook, Mary King i William Fox-Pitt-ha aconseguit la medalla de plata en quedar darrere dels alemanys en l'esdeveniment disputat al Greenwich Park, al sud de Londres, on va comptar amb el suport de la família reial.

Zara Phillips, filla de la princesa Anna, va emular al seu pare, el capità Mark Phillips, qui va obtenir una medalla d'or en els Jocs Olímpics de Munic el 1972, un any abans de casar-se amb la filla de la sobirana britànica, i va aconseguir la plata a Seül 1988, abans de divorciar-se de la filla de la reina el 1992.

En aquesta ocasió, Zara Phillips, casada amb el jugador de rugbi Mike Tindall, va comptar des de les grades amb el suport dels seus cosins, els ducs de Cambridge, Guillem i Caterina, i el príncep Enric, a més de la seva mare i Camilla, duquessa de Cornualla, esposa del príncep Carles.

La néta de la Reina és el segon membre de la família real que participa en uns Jocs Olímpics, ja que la seva mare va competir en els de Mont-real el 1976, també en hípica, encara que no va aconseguir medalla.

stats