BARÇA
Esports 01/06/2013

El repte dels 100 punts i el comiat d'Abidal en una nit especial al Camp Nou

El Barça tanca la temporada al Camp Nou (19 h) amb les baixes d'Adriano, Puyol i Messi

Toni Padilla
1 min

BarcelonaSerà una tarda de comiats al Camp Nou. El darrer partit d'Abidal, el possiblement darrer partit de Valdés i també el de Pellegrini al Màlaga. Un partit emotiu en que el Barça busca guanyar per fer-se amb els 100 punts i igualar el rècord de puntuació a Primera del Madrid de Mourinho d'ara fa un any. “Si quan em van presentar com a tècnic arribo a dir que podríem fer 100 punts, la gent hauria pensat que no estic bé del cap”, va admetre Tito Vilanova ahir en roda de premsa.

El partit podria ser el comiat d’altres jugadors com Villa, amb opcions de jugar, ja que Messi no jugarà, perquè, lesionat, ja ha començat les vacances. Tampoc podrà jugar Puyol, protagonista en aquestes últimes hores. En canvi, Vilanova recupera els jugadors de la selecció sub-21, uns homes que acte seguit tornaran a marxar amb la selecció.

El Màlaga busca acabar la temporada en la sisena posició, per a la qual cosa necessita un punt al Camp Nou. L’equip andalús acomiada el tècnic, Manuel Pellegrini, i bona part dels jugadors, llestos per marxar d’un club amb problemes econòmics. Un Màlaga que busca la sisena posició per confiar que els aixequin la sanció que no els permet jugar competicions europees. L’escenari, però, no és el millor. Un Camp Nou que acomiada una temporada emotiva, especial. Una temporada en què alguns dels protagonistes de les últimes fites fan les maletes, i avui s’acomiaden.

Barça: Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Alba; Xavi, Busquets, Iniesta o Cesc; Pedro, Alexis i Villa.

Màlaga: Caballero; Gámez, Lugano, Weligton, Eliseu; Joaquín, Camacho, Toulalan, Isco; Baptista i Saviola.

Àrbitre: Ayza Gámez, del comitè valencià.

Horari: 19:00 hores. (Canal +)

stats