20/06/2013

Abraham González i Juan Rafael Fuentes, dos nous reforços

2 min

Barcelona.L'Espanyol segueix tirant d'enginy i anticipació per completar la plantilla 2013/2014. La situació econòmica de l'entitat limita tant les opcions de la secretaria tècnica que lidera Òscar Perarnau que els blanc-i-blaus estan trobant a Segona Divisió el perfil de jugador que busquen: futbolistes amb qualitat, fam de triomfar a l'elit i una nòmina assequible. Després de presentar dimarts Manu Lanzarote, procedent del Sabadell, ahir l'Espanyol va confirmar dos fitxatges més: els d'Abraham González i Juan Rafal Fuentes.

Un polivalent i un especialista

El primer és un migcampista polivalent, de molt recorregut, que arriba a l'Espanyol després d'una excel·lent temporada a l'Alcorcón. De 28 anys i nascut a Terrassa, on va arrencar la seva carrera com a professional l'any 2004/2005 a Segona Divisió, Abraham va coincidir amb el periquito Víctor Sánchez al Barça l'any 2008/2009. Després ha jugat al Cadis (on va compartir vestidor amb Kiko Casilla), el Nàstic, el Ponferradina i, des del curs 2011 era a Alcorcón, on s'ha consolidat en diverses posicions al mig del camp. El Ruso, com se'l coneix futbolísticament, ha fitxat per a les pròximes tres temporades i després de signar el contracte serà presentat avui a les 13 h a Cornellà-El Prat.

Pel que fa al segon, és un lateral esquerre jove (només té 23 anys) que fa quatre temporades que està consolidat al Còrdova a la categoria de plata del futbol espanyol. És un futbolista ràpid i sobri en defensa, tot i que en les últimes temporades -sobretot des del pas de Paco Jémez pel club- ha anat guanyant projecció ofensiva i qualitat en les seves centrades des de línia de fons. Fuentes s'ha compromès per a les pròximes quatre temporades i, juntament amb Abraham, serà presentat oficialment avui al migdia.

stats