En breu
Esports 07/10/2011

Actualitat blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Actualitat blaugrana

Tres dies per recórrer la sanció

El Barça haurà de pagar una multa de 110.000 euros pels incidents que alguns aficionats van protagonitzar en la final de la Supercopa d'Europa contra el Porto a Mònaco. Les bengales i el retard en la sortida dels jugadors a la segona meitat del partit han suposat una dura multa per part del màxim organisme del futbol europeu. El club blaugrana té tres dies per decidir si recorre la sanció.

Canvis en el calendari

La Federació Espanyola (RFEF) estudia avançar la data del partit del Barça en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei al dimecres 9 de novembre per evitar que, com estava inicialment planificat, l'equip blaugrana hagi de jugar un dia després del partit amistós d'Espanya a Costa Rica. Segons va explicar RAC1, la decisió està pendent de confirmació perquè cal que Anglaterra accepti moure l'amistós contra Espanya al dissabte 12 de novembre.

Maragall visita l'entrenament

L'expresident de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall es va apropar ahir fins a Sant Joan Despí per seguir de prop l'entrenament del Barça, que va fer una sessió amb quatre jugadors del primer equip (Pinto, Fontàs, Maxwell i Iniesta) i la plantilla del filial.

Vicens critica la reacció a la sanció

Albert Vicens, expresident del Barça, va mostrar ahir la seva disconformitat amb la reacció del club a la sanció del Comitè de Competició a Tito Vilanova. Vicens va assegurar a la COPE que ell "hauria presentat recurs perquè el club ha de defensar els seus treballadors".

stats