En breu
Esports 13/11/2011

Actualitat blaugrana

Martí Molina
2 min
Actualitat blaugrana

Parlar del model Barça

El president del Barça, Sandro Rosell, s'ha desplaçat a Qatar per participar en un congrés internacional sobre la indústria de l'esport, Aspire4Sport. El màxim mandatari blaugrana farà una conferència, juntament amb altres personalitats com Hassan al-Thawadi, secretari general del Mundial de Qatar 2022; Franck Williams, fundador i mànager de l'equip Williams de Fórmula 1; exprofessionals del món de l'esport, com el futbolista Fabio Cannavaro i el pilot Damon Hill, i tècnics com Marcello Lippi i Luis Aragonés. També hi seran Andoni Zubizarreta, director del futbol professional del Barça, i Carles Folguera, director de La Masia, per oferir algunes de les claus del model blaugrana.

Reunió amb la Fundació Qatar

Els representants del Barça també aprofitaran el viatge a la ciutat de Doha per reunir-se amb membres de la Fundació Qatar, l'entitat que patrocina la samarreta dels diferents equips de futbol del conjunt blaugrana. L'objectiu d'aquesta trobada és fer un seguiment de l'acord entre totes dues entitats, pràcticament un any després de firmar-se. A més, també viuran en directe l'amistós entre les seleccions del Brasil i Egipte, que es jugarà demà a l'estadi Al-Rayyan de Doha, en què participaran els blaugranes Dani Alves i Adriano.

Guardiola veurà el Brescia-Ascoli

L'entrenador del Barça va aprofitar el cap de setmana sense Lliga de Primera Divisió per viatjar a la ciutat italiana de Brescia amb la seva família. Pep Guardiola serà aquesta tarda al partit de la Serie B entre el Brescia i l'Ascoli, que es disputarà a les 3 a l'estadi Mario Rigamonti. El que avui és tècnic del primer equip del Barça va ser jugador del conjunt de la Llombardia entre el 2001 i el 2003, just després d'abandonar la disciplina blaugrana.

Messi, nominat per la revista 'Time'

El davanter blaugrana és un dels candidats per la prestigiosa revista nord-americana Time per ser el personatge de l'any 2011. Leo Messi és un dels finalistes que ha proposat la publicació, però el nom del guanyador no es donarà a conèixer fins al mes de desembre. El futbolista argentí figura en una llista de més de trenta noms, en què també hi ha, entre d'altres, el desaparegut Steve Jobs, fundador de l'empresa Apple; el primer ministre italià, Silvio Berlusconi, i la secretària d'estat nord-americana, Hillary Clinton.

stats