En breu
Esports 14/11/2011

Actualitat blaugrana

Martí Molina
2 min
Actualitat blaugrana

"Les dues parts ens hem acostat molt"

Després de convertir-se en el 21è jugador del planter que debuta a les ordres de Pep Guardiola al primer equip del Barça, Rafinha Alcántara va assegurar que tant ell com el club estan "molt a punt" d'arribar a un acord per a la renovació del seu contracte, que s'acaba al mes de juny. D'altra banda, va negar que hi hagués cap interès del Chelsea per aconseguir els seus serveis. Amb 18 anys, Rafinha és un dels jugadors amb més projecció del planter. De fet, és el màxim anotador del Barça B amb cinc gols, tot i que encara és juvenil.

L'equip torna als entrenaments

Després d'un cap de setmana de descans, aquest dilluns torna l'activitat al primer equip del Barça. Això sí, amb moltes baixes. Pep Guaridola només podrà comptar amb tres jugadors del primer equip: Pinto, Maxwell i Fontàs. I és que, a part d'Afellay i Pedro -lesionats-, els altres estan convocats amb les seleccions respectives. Tant avui com demà, aquests tres futbolistes s'exercitaran amb el filial, en unes sessions que començaran a les 11 del matí. A partir de dimecres començaran a arribar alguns dels internacionals, i dijous ja hi haurà l'equip al complet per preparar el compromís d'aquest dissabte contra el Saragossa al Camp Nou.

Guardiola no porta sort al Brescia

L'entrenador del primer equip del Barça va aprofitar el cap de setmana sense Lliga per traslladar-se a la ciutat italiana de Brescia -on va jugar dues temporades- i presenciar el partit de la Serie B entre el conjunt de la ciutat llombarda i l'Ascoli. Pep Guardiola va ser rebut amb gran entusiasme pels aficionats locals. Tanmateix, no va poder gaudir del triomf del que havia sigut el seu equip, ja que el Brescia va caure per 0 a 1. D'altra banda, i segons algunes webs de fitxatges, l'entrenador també va aprofitar el viatge per seguir dos joves talents del Brescia: el porter Leali i el polonès Bartosz Salamon.

Rosell serà entrevistat per Al Jazeera

El president del Barça serà entrevistat aquesta tarda (15.30 h) des de Qatar per la cadena de televisió Al Jazeera Sport News en una programa que s'emetrà simultàniament a Catalunya a través de Barça TV i Esport3. Sandro Rosell és aquests dies a la ciutat de Doha -juntament amb una delegació blaugrana- per assistir al congrés internacional Aspire4Sport, dedicat a la indústria de l'esport, en què demà intervindrà en una conferència. D'altra banda, Javier Faus, vicepresident econòmic del club, participa avui en un debat sobre la vinculació entre el patrocini internacional i el món de l'esport.

stats