LA LLIGA
Esports 18/03/2012

Adriano executa bé el seu rol al lateral esquerre

Natalia Arroyo
1 min

BARCELONA.Sense Éric Abidal, Pep Guardiola ha de buscar alternatives per cobrir la zona esquerra de la seva defensa fins a final de temporada. Ahir al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla, el tècnic va apostar per Adriano Correia i l'exsevillista va superar amb bona nota el repte davant la que va ser la seva afició durant sis temporades (2004/05-2009/10). Un repte que no és nou per a ell i que ahir va resoldre amb una actuació molt destacada provocant la falta que va permetre a Xavi obrir el marcador al minut 17.

Atrevit en atac i segur en defensa, el brasiler va respondre bé davant Navas, un dels extrems més perillosos de la Lliga. Adriano, que va veure una groga al minut 79, va donar estabilitat a l'equip, interpretant bé el joc col·lectiu i compenetrant-se a la perfecció amb Iniesta i Cesc, els seus dos socis en banda. Es va coordinar bé amb Mascherano en les basculacions i va oferir una alternativa ofensiva a Alves. Tots dos, sobretot al primer temps, van pujar a la banda per obligar Reyes i Navas a desgastar-se més en tasques defensives que ofensives. L'atac va ser la millor manera de defensar.

Adriano, un futbolista a qui se li han de gestionar amb molt de compte els minuts per la seva vulnerabilitat muscular, va ser substituït al minut 84 per Carles Puyol. El capità és una altra de les opcions que ofereix la primera plantilla per cobrir la baixa d'Abidal, a més de la possibilitat de jugar amb tres defenses.

stats