LLIGA DE CAMPIONS
Esports 06/11/2013

L'Ajax derrota el Celtic i encara té opcions de ser als vuitens de final (1-0)

Un gol de Schone a la segona part ha donat els tres punts als holandesos contra un rival defensiu

AmsterdamL'Ajax de Frank De Boer encara somia en ser als vuitens de final de la Champions després de derrotar per 1-0 el Celtic gràcies a un gol de Schone a la segona part.

Els holandesos han dominat la major part del partit contra un Celtic defensiu, però ha topat amb un Forster fantàstic sota els pals. A la segona part però, una gran jugada d'equip ha significat el primer gol del matx. El Celtic ho ha intentat sense idees clares, encaixant una derrota que els complica la vida.

Fitxa del partit:

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Denswil, Boilesen; Blind, Klaassen (Poulsen, min. 82), Serero (Fischer, min. 73); Schøne, Siem de Jong; Sigthorsson (Van den Hoorn, min. 90).