Esports 10/03/2012

Alba Torrens: "El Girona té dret a somiar"

àlex Gozalbo
2 min
Alba Torrens: "El Girona té dret a somiar"

BARCELONABarcelona és la ciutat escollida per Alba Torrens, que al febrer va ser designada com la millor jugadora d'Europa, per recuperar-se de l'operació a la qual es va sotmetre després d'un trencament de lligaments creuats al genoll dret. Des de la ciutat catalana, l'aler, que enguany juga al Galatasaray turc, analitza per a l'ARA la Copa de la Reina, que avui comença a Arganda del Rey amb la participació del Girona FC.

"El Girona té dret a somiar, ja que és l'equip revelació de la temporada, però ho tindrà difícil contra el Perfumerías Avenida. La màgia d'aquesta competició és que a un partit tothom té opcions i sempre hi ha sorpreses", diu la jugadora de Binissalem, que va ser operada pel doctor Ramon Cugat.

"La Copa de la Reina és una competició que m'agrada molt perquè cada partit és una final. En guardo molts bons records. Crec que el favorit per a aquesta edició és el Ciudad Ros Casares", assegura Torrens, que destaca el gran impacte mediàtic d'aquesta competició: "És un dels moments de la temporada en què més es parla de bàsquet femení. La Copa de la Reina reuneix els millors equips i sempre genera un ambient molt especial", explica just després d'una sessió de recuperació. "La recuperació serà llarga i encara em queden cinc o sis mesos per tornar a jugar, així que m'ho agafo amb calma, però estic animada", conclou.

Un "pas important" per al club

El Girona FC s'enfrontarà aquesta tarda (16 hores, Esport3) al Perfumerías Avenida, el vigent campió d'Europa. L'altra semifinal la disputaran el Ciudad Ros Casares València i el Rivas Ecópolis (12 hores, Teledeporte i Canal 9 Dos).

Llorenç Biargé, el president del Girona FC, explica que "jugar una fase final de la Copa de la Reina de només quatre equips és molt important, representa fer un pas més i és una oportunitat històrica". Anna Caula, l'entrenadora del conjunt, reconeix que "l'objectiu és tornar amb la sensació d'haver disfrutat".

El Girona FC ha perdut els dos enfrontaments directes d'aquesta temporada contra el Perfumerías Avenida: 73-77 a Girona i 77-71 a Salamanca.

stats