La Marató de TV3
Esports 16/12/2011

Un duríssim triatló de 100 quilòmetres busca recaptar 8.000 euros per a La Marató de TV3

Albert Parreño intentarà aquest dissabte completar en 10 hores 100 quilòmetres nedant, en bicicleta i corrent

àlex Gozalbo
1 min
Albert Parreño.

BarcelonaAlbert Parreño, un jove de 24 anys, intentarà aquest dissabte un duríssim triatló de 10 hores en què pretén completar 100 quilòmetres nedant, en bicicleta i corrent. L'objectiu és aconseguir uns 8.000 euros per col·laborar amb La Marató de TV3.

El triatleta professional començarà el repte a les set del matí nedant 20 quilòmetres al Canal Olímpic de Castelldefels. A continuació, s'enfrontarà a 40 quilòmetres de ciclisme en carretera. En arribar al Tibidabo, Parreño pujarà a una bicicleta de muntanya per recórrer un circuit de 20 quilòmetres amb final al centre comercial La Maquinista.

Arribat a aquest punt, Parreño es canviarà de roba per afrontar l'última part del repte: una cursa urbana de 20 quilòmetres que passarà per diversos punts emblemàtics de Barcelona com la Sagrada Família, el Fòrum o la Torre Agbar.

Tothom qui vulgui unir-se al repte i acompanyar el triatleta en aquesta última part del recorregut pot fer-ho. El centre comercial aportarà un donatiu de cinc euros per cada participant.

Per preparar aquest repte Albert Parreño ha creat un blog a internet.

stats