SEGONA DIVISIÓ B
Esports 17/03/2013

Cinquena victòria consecutiva d'un Hospitalet que es fa més fort que mai al 'play-off' d'ascens

Triomf de l'Hospi contra el Mallorca B (2-0) i del Nàstic contra el Llevant B (2-1). Empats entre Badalona i Atlètic Balears (1-1) i entre València Mestalla i Sant Andreu (1-1). Derrota del Llagostera a Alcoi (2-0)

BarcelonaAquest cap de setmana s'ha completat una nova jornada a la Segona Divisió B, amb triomfs de l'Hospitalet i Nàstic, empats del Badalona i del Sant Andreu i derrota del Llagostera.

L'Hospitalet 2 - 0 Mallorca B

Cinquena victòria consecutiva d'un Hospitalet que es fa més fort que mai al 'play-off' d'ascnes. Els catalans s'han imposat al filial balear –que és en zona de descens– gràcies als gols de Bacari (17') i Cirio (34') a la primera meitat. L'Hospi ja suma 59 punts i és a només tres del líder, l'Huracán de València.

Nàstic 2 - 1 Llevant B

Els tarragonins continuen en ratxa i ja són a la zona mitja alta de la classificació. Bueno ha obert el marcador a la mitja hora de joc, i Marcos ha transformat un penal a l'inici de la segona meitat (47'). El Llevant B, que ocupa la quarta posició, només ha pogut retallar distàncies per mitjà de Rubén (66').

Badalona 1 - 1 At. Balears

Els badalonins no han pogut encadenar el tercer triomf consecutiu i han empatat a casa contra l'Atlètic Balears. I això que els locals s'han avançat per mitjà de Robert, a la segona meitat (56'), però Chamorro ha igualat el matx quan faltaven cinc minuts (85').

València Mestalla 1 - 1 Sant Andreu

Alcoià 2 - 0 Llagostera

El Llagostera s'ha quedat sense puntuar a El Collao en un partit on ha jugat millor durant els primers 45 minuts, quan Joaquín ha fallat un penal per als catalans. A la segona part, però, l'Alcoià ha reaccionat amb gols de David Torres i César Remón.